mtb top

Mountainbiken is voor velen een hobby. En zoals zoveel hobby's, geen goedkope. Moest het enkel bij de aankoop van de fiets, een fietsbroek en wat accessoires blijven zou het allemaal
nogal meevallen. Maar de fiets moet ook nog onderhouden worden, en daar begint het plezier pas echt.

Wij hebben het liefst dat het onderhoud van een fiets tot het minimum beperkt blijft. En laat nu net dit één van de basisprincipes zijn van Idworx. Ride it all, all the time.
Dus niet meer langer zondagvoormiddag een uurtje of twee gaan fietsen om daarna de hele zondagnamiddag te poetsen en af te stellen.

Wij kunnen vol bewondering kijken naar de nieuwste hightech snufjes, maar zien het niet zitten om deze ook te verkopen en hierop service te verlenen.

Een echte mtb-specialist zullen we hierdoor nooit worden. Wat we wel denken te zijn is een mtb-met-Rohloffspecialist. Daarom verkopen we ook maar een handvol modellen, waaronder de Idworx Rockn Rohler en Racing TiRohler. Er zijn ongetwijfeld nog goede fietsen op de markt, maar deze zijn wel héél erg goed. Er staan steeds verschillende Idworxen klaar waar u kosteloos een weekend het veld mee kan intrekken. Ook voor ombouw van uw ouwe getrouwe mtb naar Rohloff kan u bij ons terecht.
Website: Bart Venken