overons top
Fietsen Koen wordt Fietsen King
 
Zoals je hieronder kan lezen heeft Fietsen Koen reeds een mooie geschiedenis. Koen startte de winkel op begin jaren 90 en liet de winkel uitgroeien tot de mooie winkel die het nu is.

In 2008 kwam Olivier mee in de winkel werken als 'rechterhand' van Koen,  een 2-tal jaren later werd een kleine groothandel (Koli3) opgericht. Voor Koen was het al snel duidelijk dat het runnen van Koli3 een nieuwe en boeiende uitdaging was waardoor hij ook andere takken van de fietsindustrie kon ontdekken.

We spoelen enkele jaren verder tot augustus 2014 et voilà: Fietsen Koen wordt Fietsen King. Olivier en zijn grote liefde Daphne besloten de winkel over te nemen van Koen en zijn grote liefde Karen. Voor de winkel betekent dit: dezelfde mensen, dezelfde fietsen, dezelfde koffie tijdens het wachten, dezelfde service en evenveel lachen en plezier …

 

Door de jaren heen

Fietsen Koen is ontstaan begin jaren '90, uit passie voor de fiets en zijn techniek.

In den beginnen slechts 1 man en een missie, ondertussen uitgegroeid tot een klein team dat 1 ding gemeen heeft: plezier hebben in werken met kwaliteitsspullen en voldoening halen uit een klant die tevreden is over het geleverde.

We houden bij Fietsen Koen de vinger aan de pols. We zijn trots dat we bij veel ontwikkelingen al heel vroeg bij waren. Zo was Fietsen Koen in Belgie een van de eerste Brompton-dealers, de eerste Idworx- en Gaastra-dealer, de eerste Rohloff-ambassadeur, de eerste Bullitt-dealer, de eerste Brooks 6-rivet dealer, ... . 

Door er in vele gevallen al van in het prille begin bij te zijn kennen we niet enkel onze producten heel erg goed, vaak hebben we hierdoor ook een zeer goede band met de mensen achter de betreffende merken.
Website: Bart Venken